Hoe werkt het?

De eerste afspraak is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek van een uur bespreken we jouw doelen, leefstijl en valkuilen. Ik doe een aantal metingen en berekeningen om te zien waar je nu staat. Vervolgens ga jij een eetdagboekje bijhouden, zodat ik in een volgend consult kan zien wat goed gaat en wat beter kan. Stap voor stap werken we naar een beter voedingspatroon, zonder dat je op een dieet wordt gezet of honger moet lijden.

Holistische aanpak

Hoewel voeding een grote rol speelt bij het behalen van een gezond gewicht, zijn er ook andere bepalende factoren zoals: stress, slaap en een gezonde relatie met eten (denk aan emotie eten). Voor blijvend resultaat bespreken we ook die onderwerpen en, indien nodig, zullen we die intensief behandelen. Een gezond en fit lichaam heeft meer dan alleen de juiste voeding nodig, daarom ben ik voor een holistische aanpak.

Tarieven

Intakegesprek (1 uur)

Kosten: 65 euro

Daaropvolgende consults

Kosten: 35 euro per consult

Pakketten

Een intakegesprek en 4 consults:

Kosten: 195 euro

Een weekmenu afgestemd op jouw behoeften en levensstijl.

Kosten: 60 euro per week

Afzeggen

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliƫnt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

contact

Heb je vragen? Bel of mail me.