Hoe werkt het?

De eerste afspraak is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek van een uur bespreken we jouw doelen, levensstijl en valkuilen. Ik doe een aantal metingen en berekeningen om te zien waar je nu staat. Vervolgens ga jij een eetdagboekje bijhouden, zodat ik in een volgend consult kan zien en berekenen wat goed gaat en wat beter kan. Stap voor stap werken we naar een beter voedingspatroon, zonder dat je op een dieet wordt gezet of honger moet lijden.

Tarieven

Intakegesprek (1 uur)

Kosten: 65 euro

Daaropvolgende consults

Kosten: 35 euro per consult

Vergoedingen

Als je aanvullend verzekerd bent, betaalt je zorgverzekeraar mee aan de kosten. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Informeer bij jouw verzekeraar over de status van jouw polis.

Print

Pakketten

Een intakegesprek en 4 consults:

Kosten: 185 euro

Een weekmenu afgestemd op jouw behoeften en levensstijl.

Kosten: 60 euro per week

Afzeggen

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliƫnt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

contact

Heb je vragen? Bel of mail me.